Следвайте Гласове в ТелеграмСиндикалистът Ваня Григорова е официално издигната за кандидат

...
Следвайте Гласове в ТелеграмСиндикалистът Ваня Григорова е официално издигната за кандидат
Коментари Харесай

БСП официално издигна Ваня Григорова за кандидат-кмет на София

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Синдикалистът Ваня Григорова е публично издигната за претендент за кмет на София от обединението " Българска социалистическа партия за България ". Това заяви ръководителят на столичната организация на Българска социалистическа партия Иван Таков след съвещание на Градската конференция. 

Григорова ще оглави и листата за общински съветници на партията, макар различията дали лидерът да бъде от Българска социалистическа партия:

" В тази акция влизаме главно в борбата за кмет на София, несъмнено и за листите ни за общински съветници и аз считам, че дружно с Ваня тази борба можем да я водим и в листата, и с претендентите ни за районни кметове и тя като наш претендент за кмет, тъй че тук няма нито някаква конспирация, нито нещо таткова. Просто имаше разнообразни отзиви на конференцията, което се случва доста постоянно ".

От своя страна претендентът за кмет на София Ваня Григорова съобщи, че чака поддръжка и от съдружните сътрудници:

" Ще се опитаме да дадем кураж на същинското съдружно болшинство в София, а точно работещите софиянци, които би трябвало да кажат по какъв начин би трябвало да се ръководи София в полза на елементарните жители. И както се вижда, борбата за София не е единствено за столицата. От София стартира борбата за България ".
 

Инфо: БНР

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР